Complete verzorging en ontzorging van alle beursdeelnames in EMEA

Wie is de opdrachtgever?

Dataiku is een Frans-Amerikaanse organisatie gespecialiseerd in AI en Big Data oplossingen. Met kantoren in New York, Paris, London, Munich, Sydney en Singapore bedienen zij meer dan 300 klanten en 30.000 gebruikers wereldwijd.

Équipe kreeg deze opdracht?

Een onderdeel van de marketingstrategie van Dataiku bestaat uit deelname van beurzen wereldwijd. Zowel groot- als kleinschalige beurzen rondom Big Data en AI. Als opdracht kreeg Équipe om de (marketing) organisatie te ontzorgen door alle beursdeelnames in EMEA te regelen.

Équipe produceerde en organiseerde

In een jaar tijd regelde Équipe maar liefst 30 internationale beurzen van Nederland, Duitsland, Zwitserland, Noorwegen tot aan Dubai. Van complexe logistieke organisatie tot aan standbouw, design, activaties tot aan briefen van de crew. Équipe regelde de op- en afbouw en algehele coördinatie van de beursdeelname ter plekke.

Vormgeving: Activates

Équipe verzorgt al onze beursdeelnames. We zouden het zelf niet beter kunnen organiseren. Het is voor ons volledige ontzorging waardoor wij ons kunnen focussen op onze core business.

Romain DoutriauxEMEA Marketing Director