Internationale awarduitreiking
voor FleuroStar. Tijdens COVID-19 van offline naar hybride

Wie is de opdrachtgever?

FleuroStar Award is een label en onderdeel van Fleuroselect; is een internationale organisatie voor de sierteeltindustrie. Hun voornaamste doel is testen, beschermen en promoten van nieuwe bloemen. Elk jaar organiseert FleuroStar een competitie en prijsuitreiking voor de beste sierteeltbloem met de meeste potentie in de markt.

Équipe kreeg deze opdracht

Door COVID-19 kan de jaarlijkse FleuroStar Award uitreiking niet plaatsvinden. Maak een concept en produceer een Award uitreiking met alle genomineerde waarbij die wereldwijd door de sierteeltindustrie live is te volgen.

Équipe produceerde en organiseerde

Een live-uitzending met alle genomineerden en betrokkenen op locatie. Met deze online stream werd er wereldwijd meegekeken naar de bekendmaking van de winnaar van de FleuroStar Award 2020. Met deze online stream werd er wereldwijd meegekeken naar de bekendmaking van de winnaar van de FleuroStar Award 2020.

Équipe heeft ons ook begeleid bij het organiseren van onze jaarvergadering in COVID-tijden. Onder vakkundige leiding van Karin en Brenda gebeurde dat in webinar format waarbij live presentaties, films en externe sprekers werden afgewisseld.

Wij zijn bijzonder tevreden van de professionele, aangename samenwerking met Équipe en kijken ernaar uit ook in de toekomst verdere projecten op te zetten.

Ann JennenMarketing en Communicatie Manager