Events met impact

Deze klanten gingen je voor

Edge Impulse ML Serie VIP-events

Een reeks van 6 VIP-events in 6 Europese steden; Edge Impulse vroeg Équipe Events om in 6 grote steden binnen Europa 6 VIP-events te organiseren voor haar bestaande en potentiële relaties.

Bekijk event

Online Open Dagen Bachelor en Master Universiteit Leiden

Een virtueel event;
Van 10 t/m 12 maart opende de Universiteit Leiden haar (online) deuren om toekomstige studenten te informeren en te inspireren over studeren aan de Universiteit Leiden. Tijdens deze drie dagen was er keus uit het online bezoeken van 50 Bachelor en maar liefst 80 Master opleidingen. Duizenden nationale én internationale studenten bezochten één of meerdere presentaties van een opleiding, bezochten de online informatiemarkt, stelden live vragen, konden chatten met studenten of deden inspiratie op over hun mogelijke toekomstige studentenstad Leiden of Den Haag.

Bekijk event

Fleuroselect Gold Medal winnaars bekendmaking

Een virtueel event;
De Fleuroselect Gold Medal wordt toegekend aan nieuwe soort pot- en perkplanten die de bestaande soorten overtreffen op het gebied van veredelingsinnovatie en uiterlijk. Deze prestigieuze prijs symboliseert uitmuntendheid in zijn soort. Een Gold Medal winnaar ontvangt publiciteit en veel belangstelling tijdens beurzen over de hele wereld. Het nieuwe soort ras is trendsettend en vertegenwoordigt de absolute top in veredeling.

Bekijk event

Dataiku

Alle beursdeelnames;
Voor Dataiku mocht Équipe maar liefst in heel EMEA de beursorganisatie uit handen nemen. In een jaar tijd organiseerde Équipe maar liefst 30 internationale beurzen. Van logistiek, standbouw, design tot aan briefen van de crew. Équipe ontzorgde het volledig voor alle beurzen in Nederland, Duitsland, Zwitserland, Noorwegen tot aan Dubai.

Bekijk event

Home Garden Conference

Een virtueel event;
Wanneer je niet fysiek bij elkaar kunt zijn in tijden van een pandemie kan een conferentie doorgaan maar dan online. Zo ook de Home Garden Conference. Tijdens deze conferentie voor de hobby tuin consument worden allerlei leveranciers van deze markt bijgepraat over de laatste ontwikkelingen.

Bekijk event

Studio FlowerTrials 2021

Een virtueel event;
Normaliter vindt elk jaar in de derde week van september FlowerTrials plaats. Een week waarin 60 deelnemende veredelaars in Nederland, België en Duitsland hun deuren openen om noviteiten en toekomstige ontwikkelingen in pot- en perkplanten te tonen aan bezoekers uit Europa, USA en Azië. Deze week trekt ruim 7000 bezoekers uit de hele wereld. Niet alleen kwekers, maar de hele keten komt kijken naar deze noviteiten. Om in coronatijd toch deze noviteiten te kunnen showcasen aan het grote publiek, organiseerde Equipe Events dit jaar de online editie; Studio FlowerTrials. Elke dag live vanuit Studio Greenhouse ontving Marit van Bohemen gasten live of via Zoom en werd de kijker bijgepraat over recente noviteiten van veredelaars.

Bekijk event

EGG Amsterdam

Een community event;
EGG is een reeks van events wereldwijd georganiseerd door Dataiku. Een Frans-Amerikaanse organisatie gespecialiseerd in AI en Big Data oplossingen. Speerpunten van EGG Amsterdam: kennis delen, ervaringen uitwisselen en connecties maken binnen de wereld van AI in Nederland.

Bekijk event

Experts Live Netherlands

Een community event;
Experts Live Netherlands is een Microsoft-gebruikersdag waarbij de community één dag samenkomt om kennis te vergaren. Het event wordt georganiseerd door en voor de community met maar liefst 1000+ bezoekers per jaar.

Bekijk event

FleuroStar Award 2021

Een hybride event;
Net als in 2020 mocht Équipe Events het Fleuroselect Winners Event organiseren. Een live-uitzending met genomineerden en winnaars op een feestelijke locatie, waarbij verschillende prijzen uitgereikt werden. Kijkers vanuit de hele wereld konden meekijken naar de uitreiking van de Gold Medals en de bekendmaking van de winnaar van de FleuroStar Award 2021.

Bekijk event

Fleuroselect 2021

Een virtueel event;
Voor de tweede keer op rij vond de Fleuroselect ALV door COVID-19 online plaats. Het kleurrijke Studio Floralis te Lisse was het decor voor de jaarlijkse besluitvorming van deze vereniging. Met internationale leden wereldwijd, een officiële rechtsgeldige stemtool voor de besluitvorming, interactie tussen leden en bestuur en een inspirerende spreker over de sector, toekomst, trends en post corona.

Bekijk event

Fleuroselect

Een virtueel event;
Door COVID-19 ging de ALV van Fleuroselect van offline naar virtueel. Een professionele aanpak voor de besluitvorming van deze vereniging. Het officiële gedeelte met stemmingen, Q&A en presenteren van de vergaderstukken. Met als afsluiting stof tot nadenken door Farid Tabarki. Die als journalist en trendwatcher onderzoek doet naar de veranderende tijdsgeest.

Bekijk event

FleuroStar Award

Een hybride event;
Door COVID-19 ging de jaarlijkse award uitreiking van FleuroStar naar een hybride uitvoering. Een live uitzending met alle genomineerden en betrokkenen op locatie. Met deze online stream werd er wereldwijd meegekeken naar de bekendmaking van de winnaar van de FleuroStar Award 2020.

Bekijk event

Flower Science

Een congres;
Dit jaarlijks congres vormt een bron van kennis, inspiratie en netwerk voor ondernemers, onderzoekers, onderwijs, overheid in de Duin- en Bollenstreek. Een gevarieerd programma met sprekers, interviews, interactie, netwerken en een afsluitend buffet, in een passende locatie middenin de Bollenstreek.

Bekijk event

Greenport Live

Een virtueel event;
De offline netwerkbijeenkomsten van Greenport DB zijn vanwege Corona aangepast naar hybride en virtuele varianten. Met steeds wisselende, aansprekende thema’s, op verschillende locaties en inspirerende sprekers is steeds een nieuwe productie neergezet.

Bekijk event

Economic Board Duin- & Bollenstreek

Een conferentie;
De Economic Board is opgericht door de vijf gemeenten Hillegom, Lisse, Teylingen, Noordwijk en Katwijk. De opdracht die zij kreeg was duidelijk: het aanjagen en regisseren van de Economische Agenda van de Duin- en Bollenstreek. Een jaar na de oprichting van de EBDB presenteerde zij tijdens haar eerste jaarevent haar activiteiten, resultaten en plannen aan bestuurders, ondernemers en andere betrokkenen.

Bekijk event