Events met impact

Deze klanten gingen je voor

Amsterdam Logistics Versnelt

Een live event;
Amsterdam Logistics Versnelt is een bijeenkomst over Metropoolregio Amsterdam met als missie schoner, slimmer en SAMEN transport over water, weg en spoor te versnellen. De bijeenkomst vond plaats in een voormalig bijenhuis; B House van Novotel Amsterdam Schiphol Airport. Met een programma met verschillende inhoudsvormen en interactie door middel van stellingen en tijdens de borrel een eenvoudig maar doeltreffend kwartetspel! Een fantastische begeleiding door dagvoorzitter Kirsten Paulus. En als ‘closing’ een inspirerend verhaal van voormalig luitenant-generaal Mart De Kruif die zijn kennis en ervaring deelde over complexe logistieke uitdagingen tijdens zijn missies.

Bekijk event

Online Open Dagen Bachelor en Master Universiteit Leiden

Een virtueel event;
Van 10 t/m 12 maart opende de Universiteit Leiden haar (online) deuren om toekomstige studenten te informeren en te inspireren over studeren aan de Universiteit Leiden. Tijdens deze drie dagen was er keus uit het online bezoeken van 50 Bachelor en maar liefst 80 Master opleidingen. Duizenden nationale én internationale studenten bezochten één of meerdere presentaties van een opleiding, bezochten de online informatiemarkt, stelden live vragen, konden chatten met studenten of deden inspiratie op over hun mogelijke toekomstige studentenstad Leiden of Den Haag.

Bekijk event

Experts Live Netherlands 2022

Een community event;
Experts Live Netherlands is een Microsoft-gebruikersdag waarbij de community één dag samenkomt om kennis te vergaren. Het event wordt georganiseerd door en voor de community met maar liefst 1000+ bezoekers per jaar.

Bekijk event

Dataiku Big Data Expo

Alle beursdeelnames;
Voor Dataiku mocht Équipe maar liefst in heel EMEA de beursorganisatie uit handen nemen. In een jaar tijd organiseerde Équipe maar liefst 30 internationale beurzen. Van logistiek, standbouw, design tot aan briefen van de crew. Équipe ontzorgde het volledig voor alle beurzen in Nederland, Duitsland, Zwitserland, Noorwegen tot aan Dubai.

Bekijk event

Fleuroselect Gold Medal winnaars bekendmaking

Een virtueel event;
De Fleuroselect Gold Medal wordt toegekend aan nieuwe soort pot- en perkplanten die de bestaande soorten overtreffen op het gebied van veredelingsinnovatie en uiterlijk. Deze prestigieuze prijs symboliseert uitmuntendheid in zijn soort. Een Gold Medal winnaar ontvangt publiciteit en veel belangstelling tijdens beurzen over de hele wereld. Het nieuwe soort ras is trendsettend en vertegenwoordigt de absolute top in veredeling.

Bekijk event

Edge Impulse The Things Conference

Een beursdeelname;
Voor Edge Impulse, een Amerikaanse IT-organisatie, kreeg Équipe Events de opdracht om de beursdeelname aan The Things Conference uit handen te nemen. Naast deze organisatie organiseerde Equipe Events een reeks aan activaties rondom deze deelname. Zo werd de volledige route van en naar de conferentie voorzien van chalk graffiti. De bezoeker wist hierdoor feilloos de stand van Edge Impulse te vinden.

Bekijk event

Studio FlowerTrials 2021

Een virtueel event;
Normaliter vindt elk jaar in de derde week van september FlowerTrials plaats. Een week waarin 60 deelnemende veredelaars in Nederland, België en Duitsland hun deuren openen om noviteiten en toekomstige ontwikkelingen in pot- en perkplanten te tonen aan bezoekers uit Europa, USA en Azië. Deze week trekt ruim 7000 bezoekers uit de hele wereld. Niet alleen kwekers, maar de hele keten komt kijken naar deze noviteiten. Om in coronatijd toch deze noviteiten te kunnen showcasen aan het grote publiek, organiseerde Equipe Events dit jaar de online editie; Studio FlowerTrials. Elke dag live vanuit Studio Greenhouse ontving Marit van Bohemen gasten live of via Zoom en werd de kijker bijgepraat over recente noviteiten van veredelaars.

Bekijk event

Dataiku DACH event serie

Een kennisevent;
In 2022 kreeg Équipe Events de opdracht om voor Dataiku in de regio DACH het hele jaar diverse events en beurzen te organiseren. Niet alleen in de voorbereiding, ook op locatie zorgde Équipe Events voor een vlekkeloos verloop van de events.

Bekijk event

Amsterdam Logistics/Connected Transport Corridors

Een netwerkbijeenkomst;
Voor CTC Amsterdam Westkant, onderdeel van Amsterdam Logistics, organiseerde Équipe Events een netwerkbijeenkomst op Schiphol, waar overheden, transporteurs, vertegenwoordigers van o.a. de veiling Aalsmeer en andere marktpartijen, zijn geinformeerd en bijgepraat over de slimme en veilige transportcorridor rond Schiphol en Royal FloraHolland.

Bekijk event

Edge Impulse ML Serie VIP-events

Een reeks van 6 VIP-events in 6 Europese steden; Edge Impulse vroeg Équipe Events om in 6 grote steden binnen Europa 6 VIP-events te organiseren voor haar bestaande en potentiële relaties.

Bekijk event

Home Garden Conference

Een virtueel event;
Wanneer je niet fysiek bij elkaar kunt zijn in tijden van een pandemie kan een conferentie doorgaan maar dan online. Zo ook de Home Garden Conference. Tijdens deze conferentie voor de hobby tuin consument worden allerlei leveranciers van deze markt bijgepraat over de laatste ontwikkelingen.

Bekijk event

FleuroStar Award 2021

Een hybride event;
Net als in 2020 mocht Équipe Events het Fleuroselect Winners Event organiseren. Een live-uitzending met genomineerden en winnaars op een feestelijke locatie, waarbij verschillende prijzen uitgereikt werden. Kijkers vanuit de hele wereld konden meekijken naar de uitreiking van de Gold Medals en de bekendmaking van de winnaar van de FleuroStar Award 2021.

Bekijk event

EGG Amsterdam

Een community event;
EGG is een reeks van events wereldwijd georganiseerd door Dataiku. Een Frans-Amerikaanse organisatie gespecialiseerd in AI en Big Data oplossingen. Speerpunten van EGG Amsterdam: kennis delen, ervaringen uitwisselen en connecties maken binnen de wereld van AI in Nederland.

Bekijk event

Flower Science

Een congres;
Dit jaarlijks congres vormt een bron van kennis, inspiratie en netwerk voor ondernemers, onderzoekers, onderwijs, overheid in de Duin- en Bollenstreek. Een gevarieerd programma met sprekers, interviews, interactie, netwerken en een afsluitend buffet, in een passende locatie middenin de Bollenstreek.

Bekijk event

Greenport Live

Een virtueel event;
De offline netwerkbijeenkomsten van Greenport DB zijn vanwege Corona aangepast naar hybride en virtuele varianten. Met steeds wisselende, aansprekende thema’s, op verschillende locaties en inspirerende sprekers is steeds een nieuwe productie neergezet.

Bekijk event

Economic Board Duin- & Bollenstreek

Een conferentie;
De Economic Board is opgericht door de vijf gemeenten Hillegom, Lisse, Teylingen, Noordwijk en Katwijk. De opdracht die zij kreeg was duidelijk: het aanjagen en regisseren van de Economische Agenda van de Duin- en Bollenstreek. Een jaar na de oprichting van de EBDB presenteerde zij tijdens haar eerste jaarevent haar activiteiten, resultaten en plannen aan bestuurders, ondernemers en andere betrokkenen.

Bekijk event

Fleuroselect 2021

Een virtueel event;
Voor de tweede keer op rij vond de Fleuroselect ALV door COVID-19 online plaats. Het kleurrijke Studio Floralis te Lisse was het decor voor de jaarlijkse besluitvorming van deze vereniging. Met internationale leden wereldwijd, een officiële rechtsgeldige stemtool voor de besluitvorming, interactie tussen leden en bestuur en een inspirerende spreker over de sector, toekomst, trends en post corona.

Bekijk event