Events met impact

Deze klanten gingen je voor

EGG Amsterdam 2019

Een community event;
EGG is een reeks van events wereldwijd georganiseerd door Dataiku. Een Frans-Amerikaanse organisatie gespecialiseerd in AI en Big Data oplossingen. Speerpunten van EGG Amsterdam: kennis delen, ervaringen uitwisselen en connecties maken binnen de wereld van AI in Nederland.

Bekijk event

Fleuroselect

Een virtueel event;
Door COVID-19 ging de ALV van Fleuroselect van offline naar virtueel. Een professionele aanpak voor de besluitvorming van deze vereniging. Het officiële gedeelte met stemmingen, Q&A en presenteren van de vergaderstukken. Met als afsluiting stof tot nadenken door Farid Tabarki. Die als journalist en trendwatcher onderzoek doet naar de veranderende tijdsgeest.

Bekijk event

Experts Live Netherlands 2019

Een community event;
Experts Live Netherlands is een Microsoft-gebruikersdag waarbij de community één dag samenkomt om kennis te vergaren. Het event wordt georganiseerd door en voor de community met maar liefst 1000+ bezoekers per jaar.

Bekijk event

FleuroStar Award

Een hybride event;
Door COVID-19 ging de jaarlijkse award uitreiking van FleuroStar naar een hybride uitvoering. Een live uitzending met alle genomineerden en betrokkenen op locatie. Met deze online stream werd er wereldwijd meegekeken naar de bekendmaking van de winnaar van de FleuroStar Award 2020.

Bekijk event

Dataiku

Alle beursdeelnames;
Voor Dataiku mocht Équipe maar liefst in heel EMEA de beursorganisatie uit handen nemen. In een jaar tijd organiseerde Équipe maar liefst 30 internationale beurzen. Van logistiek, standbouw, design tot aan briefen van de crew. Équipe ontzorgde het volledig voor alle beurzen in Nederland, Duitsland, Zwitserland, Noorwegen tot aan Dubai.

Bekijk event

Flower Science

Een congres;
Dit jaarlijks congres vormt een bron van kennis, inspiratie en netwerk voor ondernemers, onderzoekers, onderwijs, overheid in de Duin- en Bollenstreek. Een gevarieerd programma met sprekers, interviews, interactie, netwerken en een afsluitend buffet, in een passende locatie middenin de Bollenstreek.

Bekijk event

Greenport Live

Een virtueel event;
De offline netwerkbijeenkomsten van Greenport DB zijn vanwege Corona aangepast naar hybride en virtuele varianten. Met steeds wisselende, aansprekende thema’s, op verschillende locaties en inspirerende sprekers is steeds een nieuwe productie neergezet.

Bekijk event

Economic Board Duin- & Bollenstreek

Een conferentie;
De Economic Board is opgericht door de vijf gemeenten Hillegom, Lisse, Teylingen, Noordwijk en Katwijk. De opdracht die zij kreeg was duidelijk: het aanjagen en regisseren van de Economische Agenda van de Duin- en Bollenstreek. Een jaar na de oprichting van de EBDB presenteerde zij tijdens haar eerste jaarevent haar activiteiten, resultaten en plannen aan bestuurders, ondernemers en andere betrokkenen.

Bekijk event