Équipe organiseert jouw event

Met flair en enthousiasme

Wanneer twee één wordt

Het ontstaan van Équipe. Karin Heppener en Brenda Kager, beiden al jaren werkzaam als event manager binnen de zakelijke markt. Zij kwamen in contact en werkten samen aan een aantal succesvolle projecten. Een nauwe samenwerking ontstond. Een chromosoom X en Y met perfect event organisatie DNA.

Deze samenwerking is nu officieel beklonken als Équipe.

Wat doet Équipe

Op doeltreffende en efficiënte wijze innovatieve events organiseren. Wij maken van jouw event een succesvolle beleving die ook nog eens meetbaar is.

In een toenemende online wereld wordt het voor bedrijven steeds belangrijker om blijvend interactie met haar stakeholders te creëren, om elkaar live te blijven ontmoeten en om mensen met jouw organisatie in aanraking te laten komen.

Een event organiseren is geen doel; het is een middel uit jouw marketingstrategie. Een middel dat veel tijd en geld kost. Een event inzetten moet effect hebben. Daarom zetten we graag eerst samen die stip op de horizon.

Een team, afgestemd op jouw event.
Een unieke samenstelling van Équipe.

Werkwijze

Wij hanteren de ‘think, check, produce, evaluate’ werkwijze. Dit betekent dat wij starten door met elkaar om de (digitale) tafel te gaan zitten met een goede kop koffie. Kort kennismaken en daarna horen wij graag waarom jij een event wil organiseren. Wat is het beoogde doel, doelgroep en het gewenste resultaat.

Equipe werkt graag samen én met jou. Want wij geloven in het ‘better together’ principe. Jij kent jouw organisatie als de beste. Wij weten hoe je een event organiseert.

Wanneer de doelen helder zijn kunnen we starten met produceren. Waarbij wij het doel voor ogen houden. Met uiteindelijk als resultaat een event met impact!

Na het succesvol event met impact plannen we graag een afspraak om feedback te verzamelen zodat de volgende editie nóg beter wordt.

Équipe beweegt met je mee

Een nieuwe wereld vraagt om een andere aanpak. Equipe speelt hierop in door het eventteam aan te passen aan de grootte van de opdracht.

Met tal van professionals kunnen wij groots inzetten met een team van experts en ook afschalen wanneer de vraag verandert. Professionals op het gebied van design, communicatie, AV-techniek, catering, artiesten en mogelijk extra event managers helpen in de weg naar jouw succesvol event.

Om op een veilige manier (zakelijke) bijeenkomsten en evenementen te organiseren, werken wij volgens het protocol dat het Eventplatform heeft ontwikkeld en vastgesteld. Uitgangspunt voor dit protocol zijn de geldende adviezen en maatregelen van het RIVM.

Werken volgens protocollen

Om op een veilige manier (zakelijke) bijeenkomsten en evenementen te organiseren, werken wij volgens het protocol dat het Eventplatform heeft ontwikkeld en vastgesteld. Uitgangspunt voor dit protocol zijn de geldende adviezen en maatregelen van het RIVM.

Meer over dit protocol

Klanten die geloven in Équipe