Internationale Award uitreiking voor Fleuroselect. Tijdens COVID-19 van offline naar hybride.

Wie is de opdrachtgever?

FleuroStar Award is een label en onderdeel van Fleuroselect; is een internationale organisatie voor de sierteeltindustrie. Hun voornaamste doel is testen, beschermen en promoten van nieuwe planten. Elk jaar organiseert FleuroStar een competitie en prijsuitreiking voor de beste sierteeltbloem met de meeste sales-potentie in de markt.

Équipe kreeg deze opdracht

Door COVID-19 kan de reguliere jaarlijkse FleuroStar Award uitreiking niet live en offline plaatsvinden. Maak een concept en produceer een uitreiking voor Gold Medals winnaars en een bekendmaking van de FleuroStar winnaar 2021 die wereldwijd door de sierteeltindustrie live online is te volgen.

Équipe produceerde en organiseerde

Een live-uitzending met alle genomineerden en betrokkenen op locatie. Met deze online stream werd er wereldwijd meegekeken naar de uitreiking van de Gold Medals en bekendmaking van de winnaar van de FleuroStar Award 2021. Tijdens de livestream genoot de kijker van een muzikaal intermezzo door Barbara Breedijk die een lied voordroeg, waarin elke genomineerde in de spotlight werd gezet.