Voor de tweede keer moest vanwege COVID-19 de ALV van Fleuroselect van offline naar virtueel. Een professionele aanpak met officiële rechtsgeldige tool.

Wie is de opdrachtgever?

Fleuroselect is een internationale organisatie voor de sierteeltindustrie. Hun voornaamste doel is testen, beschermen en promoten van nieuwe pot-en perk planten.

Équipe kreeg deze opdracht

Organiseer een professionele Algemene Leden Vergadering waarbij onze internationale leden kunnen deelnemen aan onze jaarlijkse ALV. Een ALV waarbij er interactie is tussen leden en bestuur. Een ALV waar belangrijke besluitvorming genomen kan worden en leden de mogelijkheid krijgen om hun stem uit te brengen via een officiële rechtsgeldige stemtool.

Équipe produceerde en organiseerde

Een ALV in een kleurrijk decor in Lisse bij Studio Floralis. Het decor werd aangekleed met bloemen en planten passend binnen de sector. Via een officiële rechtsgeldige stemtool kregen leden tijdens de ALV de mogelijkheid hun stem uit te brengen. Tijdens de vergadering werden leden geïnspireerd door een expert over de toekomst van de sector, trends en post corona.

Équipe, als onze partner voor event creatie, adviseert ons bij het omzetten van offline naar virtuele events. Zo ook onze tweede ALV die vanwege COVID-19 online moest plaatsvinden. Onder vakkundige leiding zette zij onze ALV neer met alle parameters die wij meegaven. Équipe is onze sparringpartner en produceert onze events uitmuntend!

Ann JennenMarketing en communicatie Manager